Leden

Voor slechts € 15,00 per gezin per jaar ben je lid van onze vereniging. Daarmee steun je ons speeltuinwerk en maak je het mogelijk dat kinderen veilig kunnen spelen. Leden krijgen jaarlijks medio februari een brief voor het betalen van de contributie. Het IBAN hiervoor is: NL56 INGB 0008037305. Vermeld bij betaling je lidnummer of je adres, zodat er geen twijfel is van wie de betaling is.

AANMELDEN
Om je aan te melden als lid klik je op de onderstaande knop, vul je de gegevens in en klik je op ‘verzenden’. Je ontvangt automatisch een mail met de door jou ingevulde gegevens én een verzoek tot en instructies voor het betalen van de contributie. Zodra wij je betaling hebben ontvangen is het lidmaatschap een feit.

WAAROM?
De speeltuinvereniging is verantwoordelijk voor het in stand houden van alle speelplaatsen in ’s-Gravenpolder. Hiervoor ontvangen wij subsidie van de Gemeente Borsele. Daarnaast zijn wij afhankelijk van leden en sponsors. Het contributiegeld van de leden is een belangrijk deel van onze inkomsten en onmisbaar om de speellocaties te onderhouden. Daarnaast spreek je door het lidmaatschap ook je steun uit. In gesprekken en onderhandelingen met verschillende instanties is het belangrijk dat wij kunnen laten zien dat er draagvlak is voor ons werk. Kinderen tot 12 jaar uit een gezin wat lid is van onze vereniging kunnen op woensdagmiddagen gratis gebruik maken van allerlei extra speelmateriaal en de skelters. Kinderen van niet-leden betalen op die woensdagmiddagen  € 1,50 om hiervan gebruik te mogen maken.

KLEINTJES GROOT?
Als jouw kleintjes groot zijn geworden zullen ze niet meer schommelen of op een wipkip zitten. Maar vergeet niet dat ook trapveldjes, de pannakooi en de skate-elemeten (halfpipe en funbox) én ook het kunstgrasveld onder ons beheer vallen. Beëindig je lidmaatschap dus niet te vroeg! Trouwens, als grootouder vind je het toch ook belangrijk dat de kleinkinderen fijn en veilig kunnen spelen?