Opening Speelseizoen 2019

Op woensdag 24 april gaan we los! We houden dan ons traditionele openingsfeest in de Blauwe Speeltuin.

Vanaf 11:00 uur halen we weer van alles uit de kast om er een feestelijke dag van te maken. Er is van alles te doen:

  • er is een springkussen waarop je heerlijk kunt jumpen,
  • je kunt jezelf (of een ander) trakteren op een superlekkere suikerspin,
  • je maag vullen met een broodje kroket of een broodje frikandel (of allebei),
  • koek en snoep en andere versnaperingen kopen,
  • op de skelters crossen rijden,
  • spelletjes op het grasveld,
  • en weer een panna-toernooi! Meld je hiervoor aan op toernooi@wijspelen.nl

KOMT ALLEN!

Jubileum Zomer Feest

Op zaterdag 30 juni 2018 vieren wij van half 11 tot 4 uur ons 50-jarig jubileum met een groots Jubileum-Zomer-Feest in de ‘Blauwe Speeltuin’ aan de Burg. Jansenstraat. Komt allen!

Meer info over het zomerfeest lees je hier.

Wij zijn weer open!

Vanaf woensdag 25 april zijn op woensdagmiddag de skelters er weer en staan we ook met de verkooptafel buiten. Welkom allemaal!

Wel zoeken we nog steeds vrijwilligers die ons willen helpen op woensdagmiddag, omdat we anders niet elke woensdagmiddag ‘open’ kunnen zijn. 

Rabobank Clubkas Campagne 2018

Vanaf woensdag 4 april brak tijdens de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne de strijd om de stemmen los.  De Clubkas Campagne bracht voor de Speeltuinvereniging € 696,80 op. Heel veel dank!

Meer info over de Rabobank Clubkas Campagne vind je hier.

NLdoet jij ook?

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Wil je een dagje de handen uit de mouwen steken voor onze vereniging? Doe dan op zaterdag 10 maart 2018 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Klik hier voor onze klus!  Meld jij je aan? Wij zorgen voor wat lekkers!

Hubo Helpt! (2)

De afgelopen weken stonden er bij de kassa van de Hubo drie piekenpijpen met daarboven een foto van de speeltuinvereniging, de scouting en de schietvereniging. Klanten die twintig euro uitgaven kregen een muntje en mochten dat in één van de drie doorzichtige buizen gooien.

Deze actie leverde voor onze vereniging het geweldig mooie bedrag van EUR 2.300,00 op! Hier zijn wij iedereen die een muntje aan ons gaf, maar vooral ook de Hubo zelf, heel erg dankbaar voor! Jaarlijks is er sprake van een paar duizend euro aan onderhoudskosten, dus dit kunnen wij erg goed gebruiken. Geweldig! Héél veel dank!

De uitreiking van de waardecheques. Links op de foto: Isaac van ‘t Leven van de Hubo. Foto: Eugène de Kok.

Lees hier het artikel uit de Bevelandse Bode.

Hubo Helpt!

Een geweldige actie van Hubo XL! Spaar ook mee voor klustegoed voor de speeltuinvereniging! Tot en met 31 december 2017 ontvang je bij Hubo XL bij iedere 20 euro een hulpmunt van 1 euro voor jouw goede doel. Spaar jij ook voor ons?! Meer informatie vind je hier.

Kanjers van de Rabobank!

Op zaterdag 13 mei kregen we, in het kader van de Rabobank vrijwilligersdag ‘Een aandeel in elkaar’,  hulp van vier medewerkers van Rabobank Oosterschelde.  Dankzij hun inzet hebben we lekker kunnen klussen in de Blauwe Speeltuin aan de Burg. Jansenstraat.

De door vandalisme verbrande rolstoelbrug werd vervangen.
Vervangen van het doelnet.
Schuren. Van niemand een hobby, maar ze deden het!
Al stonden ze soms ook op hun strepen…
…of hadden ze er gewoon lak aan.

Ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan onze speeltuin en daarmee aan de leefbaarheid van ‘s-Gravenpolder!

Meer informatie over de Rabobank vrijwilligersdag ‘Een aandeel in elkaar’ lees je hier.

 

Dank aan de bank!

Geweldig! Wat een prachtig resultaat voor onze vereniging! Ruim 869 euro viel ons te deel.  Rabobank Oosterschelde én de leden zijn wij hiervoor erg dankbaar!

Opening speeltuinseizoen

Zoals het al jaren een feestelijke traditie is openen we ook dit jaar weer het speeltuinseizoen. Hierbij worden we bijgestaan door scouting ‘De Voortrappers’ die leuke activiteiten organiseert. Daarnaast gaan natuurlijk ook de skelters weer naar buiten.

Verder is de verkooptafel er en kun je suikerspinnen en popcorn eten tot je buikpijn hebt. En natuurlijk eet je rond het middaguur een lekker broodje kroket of frikandel. Zorg dat je er bij bent!

Wanneer: zaterdag 29 april van 11.30 tot 14.30 uur

Waar: Blauwe Speeltuin aan de Burg. Jansenstraat