Over ons

Het doel van onze vereniging is het beheren en in stand houden van de verschillende speeltuinen in ons dorp, zodat de jeugd met veel plezier op een veilige plaats kan spelen. De speeltuinvereniging is in 1968 opgericht. Het bestuur bestaat uit 7 personen en vergadert 1 x per 2 maanden. Het bestuur is via e-mail te bereiken. Kijk hiervoor onder de knop contact. Jaarlijks wordt een ledenvergadering belegd. De datum hiervoor vind je onder de knop agenda .

Wij houden rekening met de wensen van de jeugd door hen te betrekken bij onze plannen. Zo is er na overleg met de jongeren een skate-element in de speeltuin aan de Kastanjestraat geplaatst. Bij het ontwerpen van de ‘Blauwe Speeltuin’ is rekening gehouden met het minder valide kind. De ondergronden zijn aangepast, speciale speeltoestellen zijn geplaatst en ook zijn de sanitaire voorzieningen¬†afgestemd op rolstoelgebruikers.

De vereniging ontvangt subsidie van de gemeente Borsele en wordt verder gesteund door leden en sponsors. Bovendien zijn er veel vrijwilligers die elke keer weer klaar staan, waardoor wij in staat zijn om dit allemaal te realiseren.